Maak kennis met de specialisten

Over ons

Aanbestedingsspecialist

Octavia Siertsema

Octavia is sinds 2010 Aanbestedingsspecialist en ondersteunt alle soorten bedrijven bij het inschrijven op aanbestedingen. Zij adviseert o.a. over het stellen van de juiste vragen aan de aanbestedende dienst. En samen met haar team van tekstschrijvers en  projectleiders zorgt ze voor concrete en duidelijke antwoorden op de gestelde vragen. Dat levert inschrijvingen op waar aanbestedende diensten blij van worden.

Facilitaire inkoop is mijn specialisme. Door de jaren heen werkte ik voor zowel het bedrijfsleven als de (semi-)overheid. Ik ken dus beide kanten van de spreekwoordelijke tafel. Daar plukt u de vruchten van! Wilt u weten wat ik in mijn carrière zoal gedaan heb, bekijkt u dan mijn cv op LinkedIn.

Concreet, pragmatisch en nuchter. Dat ben ik ten voeten uit. Ik ben vakkundig, communicatief vaardig en een plan- en doelmatig werker. Maar bovenal ben ik betrouwbaar: ik doe wat ik beloof en dat verwacht ik ook van u. Wat denkt u ervan? Zullen we met elkaar in zee gaan?
Aanbesteding specialist

Erwin Hakkennes

Als aanbestedingsspecialist begeleid ik al meer dan 25 jaar ondernemers in en om Utrecht bij het inschrijven op aanbestedingen. Op 3 manieren help ik hen hun winkansen te vergroten:

  1. In aanbestedingen vertaal ik vanuit een gestructureerd proces de creativiteit van het team naar een onderscheidende aanbieding.
  2. Ik help hen hun processen te verbeteren, waardoor ze minder geld, tijd en energie kwijt zijn aan aanbestedingen en hiervoor tijdig klaar staan. 
  3. Ik train hun medewerkers, zodat ze weten hoe te handelen in een aanbesteding. Deze e-learning maakt daarvan onderdeel uit.
Ik haal mijn energie uit de momenten waarop we als team een onderscheidende oplossing vinden en doordat klanten met het "winnen van een nieuwe opdracht" weer een stap verder zijn in het behalen van hun ondernemersdroom. 
Gemaakt met