Leren over aanbesteden

Bidmanager

Krijg inzicht in win strategieën zodat jij weet waar het bij aanbestedingen en inschrijvingen om draait, inclusief wat er nodig is om conform en concurrerend te kunnen bieden.
Trainers

Octavia & Erwin

Leervorm

Video, oefeningen en praktische formats

Trainingsduur

6 uur aan lesmateriaal

Aantal lessen

30

Bereikbaarheid

Te volgen via computer, tablet en smartphone

Prijs

€550,-

Write your awesome label here.

Speciale Deal: Dubbel Voordeel!

Schrijf je in voor onze 'Bidmanager' cursus en ontvang GRATIS het 'Handboek inschrijven op aanbesteden' – dé gids die elke bidmanager bij de hand moet hebben!

Gebruik promotiecode: HANDBOEKBID
bij het afrekenen om van deze geweldige deal te profiteren.

Nieuwsgierig naar de inhoud?
Als voorproefje bieden we je de kans om een exclusief hoofdstuk uit dit essentiële handboek te downloaden. Ontdek waarom dit boek al snel je meest geraadpleegde bron wordt en hoe het je helpt om het aanbestedingsproces te meesteren.

✅ Verrijk je kennis.
✅ Versterk je inschrijfvaardigheden.
✅ Verhoog je winkansen bij aanbestedingen.

Download nu het voorbeeldhoofdstuk en krijg een voorproefje van de waardevolle inzichten die op je wachten!

Krijg grip op aanbestedingen

Aanbestedingen winnen vereist strategie, leiderschap en een grondige kennis van het aanbestedingslandschap. Als (aankomend) bidmanager is het jouw taak om het schip te sturen. In deze training:

  • Verken je de diverse winstrategieën en leer je wanneer je welke moet toepassen.
  • Ontdek je wat er van jou als bidmanager wordt verwacht en hoe je je team effectief leidt.
  • Duik je in de takenverdeling: wat doe je zelf en wat laat je aan je team over?
  • Leer je hoe je een hecht, doelgericht team bouwt dat keer op keer winnende inschrijvingen levert.

 Ontmoet onze trainers

Erkende experts uit de sector - Octavia Siertsema en Erwin Hakkennes - loodsen je door het complexe proces en geven je de kennis die je nodig hebt om te beginnen met inschrijven - van het ontdekken van kansen tot het verzenden van je aanbestedingsvoorstel.
Octavia is sinds 2010 Aanbestedingsspecialist en ondersteunt alle soorten bedrijven bij het inschrijven op aanbestedingen.

Octavia Siertsema

Utrechtse aanbestedingsspecialist. Begeleid al 25+ jaar ondernemers bij het inschrijven op aanbestedingen en het opstellen van offertes

Erwin Hakkennes

Leren over aanbesteden

Wat onze cursisten zeggen

Het is een afwisselende en praktische cursus waarin je leert over alle onderwerpen die van belang zijn om succesvol in te schrijven op een aanbesteding. Als Bidwriter vond ik het onderdeel Bidmanager erg interessant. Ik heb veel geleerd over o.a. waardebepaling, geschikte aanbestedingen vinden, structureren van het proces, winkans en tenderkosten berekenen. Aanrader voor iedereen die is betrokken bij (een) aanbesteding(en).
Nathalie
De  training heeft mij voorzien van alle tools die ik nodig had. Ik leerde hoe ik mijn team kon leiden, strategieën kon kiezen en uiteindelijk winnende inschrijvingen kon leveren. Het teamgevoel en de teamdynamiek die tijdens de training werden benadrukt, zijn voor mij van onschatbare waarde geweest. Ik kan deze cursus aan iedere nieuwe bidmanager aanbevelen!
Anouk
Dankzij de training begrijp ik nu niet alleen de essentie van wat een effectieve aanbestedingstekst maakt, maar heb ik ook meer zelfvertrouwen in mijn schrijfvaardigheden. De gouden tips en trucs die ik heb geleerd, gebruik ik elke dag. Een absolute aanrader voor iedereen die zich in dit vakgebied wil bekwamen!
Jeroen

Inhoud van de cursus

Gemaakt met