Handboek Inschrijven op Aanbestedingen

Handboek Inschrijven op Aanbestedingen als compleet en actueel naslagwerk tijdens je inschrijving.
“MKB’ers hebben soms het idee dat overheidsopdrachten alleen voor grote bedrijven zijn weggelegd”, vertelt aanbestedingsspecialist Octavia Siertsema. “Maar niets is minder waar. Vooral lagere overheden gunnen hun opdrachten bij voorkeur aan lokale bedrijven. Ik help MKB’ers graag om een goede inschrijving te doen, zodat ze een serieuze kans maken om te winnen.” 

Octavia Siertsema heeft bijna 20 jaar ervaring als inkoper voor de overheid, bidmanager bij grote bedrijven, trainer, coach en aanbestedingsspecialist voor het MKB. Vanuit haar jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel schreef ze dit handboek.

Op de haar kenmerkende praktische, nuchtere en concrete manier helpt Octavia ondernemers om een goede inschrijving te doen. Gewoon door het boek stap voor stap te volgen, of door af en toe op te zoeken hoe iets ook alweer werkt. De eerste versie van het boek is volledig herzien en aangepast aan de nieuwste wetgeving.

Aan de hand van vragen legt Octavia uit hoe de wereld van het aanbesteden in elkaar zit. Vragen zoals wat EMVI is, hoe je het UEA invult, welke vragen je moet stellen en wat social return inhoudt. Verder besteedt Octavia veel aandacht aan het o zo belangrijke selectiecriterium kwaliteit (beantwoording van de open vragen).

Met haar nuchtere en pragmatische blik op de zaken kan Octavia u ook vanuit deze nieuwe versie van dit boek goede ondersteuning bieden.
Gemaakt met