Leren over aanbesteden

Teamlid

Krijg inzicht in win strategieën zodat jij weet waar het bij aanbestedingen en inschrijvingen om draait, inclusief wat er nodig is om conform en concurrerend te kunnen bieden.
Trainers

Octavia & Erwin

Leervorm

Video, oefeningen en praktische formats

Trainingsduur

1,5 uur aan lesmateriaal

Aantal lessen

15

Bereikbaarheid

Te volgen via computer, tablet en smartphone

Prijs

€275,-

Over Teamlid

Elk lid van een aanbestedingsteam speelt een cruciale rol in het winnen van een tender. 
Stap in de schoenen van een inschrijvingsteamlid en ontdek:
  • De ins en outs van het aanbestedingsproces van A tot Z.
  • Jouw cruciale rol en wat er van je wordt verwacht in elke fase van de aanbesteding.
  • Hoe je als team de krachten bundelt om een onverslaanbare inschrijving op te stellen.
  • De geheimen achter het creëren van een winnende teamdynamiek.

Ontmoet onze trainers

Erkende experts uit de sector - Octavia Siertsema en Erwin Hakkennes - loodsen je door het complexe proces en geven je de kennis die je nodig hebt om te beginnen met inschrijven - van het ontdekken van kansen tot het verzenden van je aanbestedingsvoorstel.
Octavia is sinds 2010 Aanbestedingsspecialist en ondersteunt alle soorten bedrijven bij het inschrijven op aanbestedingen.

Octavia Siertsema

Utrechtse aanbestedingsspecialist. Begeleid al 25+ jaar ondernemers bij het inschrijven op aanbestedingen en het opstellen van offertes

Erwin Hakkennes

Leren over aanbesteden

Wat onze cursisten zeggen

Het is een afwisselende en praktische cursus waarin je leert over alle onderwerpen die van belang zijn om succesvol in te schrijven op een aanbesteding. Als Bidwriter vond ik het onderdeel Bidmanager erg interessant. Ik heb veel geleerd over o.a. waardebepaling, geschikte aanbestedingen vinden, structureren van het proces, winkans en tenderkosten berekenen. Aanrader voor iedereen die is betrokken bij (een) aanbesteding(en).
Nathalie
De cursus heeft me voorzien van alle tools die ik nodig had. Ik leerde hoe ik mijn team kon leiden, strategieën kon kiezen en uiteindelijk winnende inschrijvingen kon leveren. Ik kan deze cursus aan iedere nieuwe bidmanager aanbevelen!
Anouk
Dankzij de training begrijp ik nu niet alleen de essentie van wat een effectieve aanbestedingstekst maakt, maar heb ik ook meer zelfvertrouwen in mijn schrijfvaardigheden. De gouden tips en trucs die ik heb geleerd, zijn onbetaalbaar. Een absolute aanrader voor iedereen die zich in dit vakgebied wil bekwamen!
Jeroen

Inhoud van de cursus

Gemaakt met